Jubileusz 40-lecia Zespołu Szkolno-Przedszkolnego nr 11

27 września odbył się Jubileusz 40-lecia Zespołu Szkolno – Przedszkolnego nr 11 w Krakowie. Uczniowie placówki przygotowali wyjątkowe przedstawienie. Aktorzy pokazali jak szkoła zmieniała się na przestrzeni czterech dekad. Fundacja “Wawel z Rodziną” osłodziła to szczególne święto kultowymi słodyczami.

Uczniowie zabrali widownię w sentymentalną podróż w głąb wspomnień z ostatnich 40 lat. Tłem dla przedstawienia były kluczowe dla Polski wydarzenia, znane hity muzyczne i sukcesy sportowe polskich mistrzów.

Na pamiątkę tego wyjątkowego dnia zastępca Wydziału Edukacji Miasta Krakowa oraz Dyrekcja Szkoły zasadzili 4 drzewka symbolizujące 4 minione dekady. Jako Fundacja “Wawel z Rodziną” cieszymy się, że mogliśmy wesprzeć tą wyjątkową uroczystość. Życzymy dalszych sukcesów i kolejnych 40 lat funkcjonowania szkoły!

Fundacja “Wawel z Rodziną” współpracuje z Zespołem Szkolno – Przedszkolnym nr 11 w Krakowie już od 5 lat wspierając inicjatywy podejmowane przez szkołę, a także dofinansowując dodatkowe zajęcia z szachów, robotyki, matematyki i informatyki w ramach programu “Masz Szansę”.