VI Piłkarski Turniej o Puchar Prezydenta Miasta Krakowa

28 września 2019 roku odbył się VI Piłkarski Turniej o Puchar Prezydenta Miasta Krakowa. W turnieju wzięły udział krakowskie kluby piłkarskie. Fundacja “Wawel z Rodziną” przyłączyła się do turnieju przekazując słodkie upominki, które zostały wręczone wszystkim młodym sportowcom. Każda drużyna biorąca udział w turnieju otrzymała puchar oraz dyplom

Wydarzenie było nie tylko okazją do przeżycia sportowych emocji, ale również do wzajemnej integracji zawodników. Piłkarzom gorąco kibicowały ich rodziny, koledzy i pracownicy spółek miejskich w Krakowie. Głośny doping dodatkowo motywował dzieci do sportowej rywalizacji. Wszyscy jednak pamiętali, że turniej jest przede wszystkim dobrą zabawą i okazją do spędzenia aktywnie czasu.

Jako Fundacja “Wawel z Rodziną” chętnie wspieramy inicjatywy społeczne, które rozwijają pasję i talenty dzieci i młodzieży. Mamy nadzieję, że wkrótce znowu się spotkamy.