Teatralne Studio Hip-Hopowe, czyli Lato w Teatrze

W dniach 6 – 19 lipca w Teatrze Nowym Proxima w Krakowie trwają półkolonie dla dzieci i młodzieży pod hasłem Teatralne Studio Hip-Hopowe, czyli Lato w Teatrze

Młodzi ludzie mają okazję do rozwoju swoich umiejętności na warsztatach m.in. z pisania tekstów z Wojciechem Bonowiczem, choreograficznych z Karolem Miękiną, fotograficznych z Małgorzatą Fatalską oraz wokalno – muzycznych z Pawłem Harańczykiem i Piotrem Siekluckiem, a także warsztatów scenograficzno-kostiumograficznych z Łukaszem Błażejewskim. Umiejętności nabyte w czasie warsztatów dzieci zaprezentują podczas finału, który odbędzie się już 19 lipca!

Chwile spędzone w gronie instruktorów prowadzących warsztaty oraz wśród nowych znajomych, z pewnością będą dla uczestników półkolonii niezapomniane i inspirujące!

Jako Fundacja “Wawel z Rodziną” chętnie wspieramy inicjatywy, w których najmłodsi mogą rozwijać swoje zainteresowania. Dlatego przekazaliśmy na ręce Organizatora wydarzenia Teatralne Studio Hip-Hopowe, czyli Lato w Teatrze słodkie upominki, które trafią do dzieci i młodzieży. Trzymamy kciuki za dalszy rozwój wszystkich talentów!

Autorka zdjęć: Pani Małgorzata Fatalska